Nebát se a nekrást! (T.G.M.) ....jiná Homole

Zasedání zastupitelstva č. 1/2015 - žádost o podklady - odpověď

04.02.2015 23:23

    Dne 28.01.2015 byla naší obci zaslána žádost o zaslání podkladů k jednotlivým bodům zasedání zastupitelstva, které se bude konat dne 5. 2. 2015. Na uvedenou žádost bylo obcí odpovězeno dne 2. 2. 2015 následovně:

Podatelna Homole u Panny (podatelna@homoleupanny.cz)

zasedání

2. 2. 2015, 16:03:46

Komu: d.tausche@seznam.cz

Dobrý den

 

                Abychom vyšli vstříc všem občanům a nejen občanu, jsou podklady pro zasedání zastupitelstva zveřejněny na stránkách obce v sekci Aktuality.  

 

Ladislav Ptáček, starosta

Jaroslav Hála, místostarosta

____________________________________________________________________________________________________________________________

    Odkaz na stránky obce, kde jsou podklady zveřejněny je zde: www.homoleupanny.cz/aktuality/?ftshow=174#msg174. Je chvályhodné, že obec konečně začíná zveřejňovat podklady a materiály k zasedání zastupitelstva, bohužel pouze jen ta která chce a bohužel pouze pár dní před samotným zasedáním. Ale i to je pokrok.  Jeden z důležitých podkladů, který se týká dotace na výstavbu dětského hřiště na stránkách obce zveřejněn nebyl. Jedná se o příkazní smlouvu, která má být projednána na zasedání zastupitelstva obce a která se týká smluvního vztahu mezi naší obcí a společností TSUNAMI, s r.o. se sídlem Mírové náměstí 10/18, 412 01 Litoměřice. Uvedená firma podniká ve vícero oblastech - viz výpis z obchodního rejstříku or.justice.cz/ias/ui/rejstrik-firma.vysledky?subjektId=655812&typ=UPLNY.

    Znění uvedené smlouvy zde zveřejňujeme v samostatném odkazu pod názvem "PŘÍKAZNÍ SMLOUVA - DĚTSKÉ HŘIŠTĚ HOMOLE U PANNY", tak aby se občan mohl seznámit s jejím zněním ještě před jejím projednáním a případným schválením a věděl k čemu se případně obec zaváže.  

       Daniel Tausche

 

 

© 2014 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode